INTER Broker sarbatoreste 26 de ani de activitate pe piata locala

INTER Broker sarbatoreste 26 de ani de activitate pe piata locala

INTER Broker de Asigurare aniverseaza 26 de ani de activitate pe piata locala si anunta obiective ambitioase de crestere si dezvoltare in 2021, dupa ce anul trecut valoarea primelor intermediate a depasit 400 de milioane de lei.

„Cred cu tarie ca fiecare asistent in brokeraj are bastonul de maresal in ranita. Cu efort si dorinta puternica de a evolua poti sa obti tot ce iti doresti”, a declarat, pentru 1asig.ro, Cerasela CHIRIAC, Owner, INTER Broker.

„Noi in INTER Broker, in urma cu 7 ani, ne-am ales ca misiune: „Transformarea venitului anual in venit lunar!”. In acel moment unii colegi au zambit neincrezatori. Azi multi dintre ei se bucura impreuna cu familiile lor de un venit lunar mai mare decat venitul anual de atunci”, a adaugat ea.

Brokerul a realizat si un video cu o parte dintre membrii echipei, spunand ce inseamna INTER Broker pentru ei. „Sunt recunoscatoare tuturor pentru increderea in visul meu si speranta intr-un viitor prosper impreuna!”, a afirmat Cerasela CHIRIAC.


„Pentru noi este o certitudine faptul ca „mediul in care stai inhiba sau dezvolta talentul pe care il ai” (Andy Szekely), asa ca investim constant pentru a crea un context de crestere pentru echipa. Pe parcursul celor 26 de ani de activitate au fost multe situatii care ne-au incercat: in 2007, includerea cartii verzi in RCA, in 2011 renuntarea la brand-ul ASTOP, in 2015 falimentul ASTRA Asigurari (inca avem de recuperat comisioanele achitate echipei)”, a spus Cerasela CHIRIAC.

Din categoria deciziilor inspirate Cerasela CHIRIAC a amintit: 2007 implicarea in reforma pensiilor private, 2015 lansarea planului de cariera multianual INTER Broker, 2020 modul in care am gestionat emotional si operational primele 3 luni ale pandemiei.

INTER Broker a intermediat, in 2020, un volum de prime de asigurare in valoare de 406 milioane lei, in crestere cu 12% fata 2019. Pe segmentul asigurarilor de sanatate si viata a crescut cu 34%, pe raspunderi civile cu 21%, pe CASCO cu 19%.

In 2021 ne propunem o crestere cu 26% a cifrei de afaceri. Este un obiectiv ambitios pentru ca suntem puternici, inovativi, transparenti si increzatori in forta echipei. Din gama larga de produse de asigurare vom acorda atentie maxima asigurarilor de raspundere civila generala si profesionala. De ce vrem asta? Pentru ca suntem constienti de nevoile clientilor nostri”, a precizat Cerasela CHIRIAC.

In mod inedit, brokerul are o serie de proiecte speciale: sa subscrie pe piata internationala, sa transforme asigurarile de sanatate in ceva simplu si usor de inteles, sa acorde asistenta in caz de dauna si printr-o aplicatie de ultima generatie.

„Daca ar fi sa rezum intr-un singur cuvant cei 26 de ani de prezenta in piata de brokeraj din Romania, acesta ar fi: IMPREUNA. Impreuna am crescut si am sarbatorit, impreuna am fost raul care curge pe langa pietrele care raman in urma. Impreuna suntem profesionistii plini de pasiune care privesc cu incredere spre un viitor in INTEResul tau, clientul nostru”, a afirmat Cerasela CHIRIAC.

Sursa: link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.